MIE TREND

MIE TREND - NY BADEROMSSERIE FRA VIKINGBAD!

Gi badet ditt en touch av Middelhavet! 

Med VikingBads nye baderomsserie, MIE TREND, får du fornemmelsen av å være på sydligere breddegrader.
Frisk opp badet med baderomsmøbler i Terracotta eller Oliven, som er to av VikingBads nye fargevalg i MIE trendkolleksjon.

 

Interiørtrenden fremover speiler det globale samfunnets megatrend innen miljø og bærekraft, og vi vil oppleve at naturen i større grad flytter inn på badet.
Jordfargene er flere, og de blir også mer "støvete". Ikke minst vil grønn være en sikker vinner! Innen den røde delen av fargeskalaen ser vi en aldri så liten "boom" av nyanser, med terracotta og dyp burgunder som særlig dominerende.

Hva er MIE TREND?
Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på VikingBads nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag. MIE TREND Terracotta og Oliven kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge. Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap.

Ta kontakt for pris.
Les mer her: Mie trend